Kerítésépítés, vadkárelhárítás, erdészeti munkálatok
8314 Vonyarcvashegy, Szent Mihály domb 55.
Hétfő-Péntek: 08:00 - 16:30
Q
Miért foglalkozzak a vadkárral?
Az erdészeti és a mezőgazdasági kultúrákban az időjárás alakulása, továbbá a termesztett növénykultúra függvényében egészen biztosan vadkár következik be.
Q
Van értelme a nyiladéktisztításnak?
Természetesen, kiemelt fontosságú karbantartási munkálat.
Q
Mi az előnye a villanypásztor rendszernek?
A villanypásztor rendszerek gyorsan, nagy hatékonysággal telepíthetőek a vadkár minimalizálása érdekében.
Q
Miért kell a csemetekerteket időszakonként tisztítófűrésszel kikaszálni?
Az erdőben telepített, vagy természetes úton újrahajtott állomány lassan nő.
Q
Érdemes kombinálni a vadvédelmi kerítésrendszert villanypásztor rendszerrel?
A válasz, határozottan igen.
Az erdészeti és a mezőgazdasági kultúrákban az időjárás alakulása, továbbá a termesztett növénykultúra függvényében egészen biztosan vadkár következik be. A vadkár a későbbi bevételkiesés, biztosítási és az érintett felek vitás ügyeit figyelembe véve megelőzhető.
Természetesen, kiemelt fontosságú karbantartási munkálat. Az erdészeti, mezőgazdasági, közüzemi nyiladékok tisztítása alapvető fontosságú a megközelítés és a telepített műtárgyak, kerítések, villanypásztor rendszerek, kapurendszerek üzemszerű működtetése érdekében.
A villanypásztor rendszerek gyorsan, nagy hatékonysággal telepíthetőek a vadkár minimalizálása érdekében. Létezik fix és mobil villanypásztor rendszer. A helyi adottságok, igények határozzák meg, hogy melyik típus kerül telepítésre.
Az erdőben telepített, vagy természetes úton újrahajtott állomány lassan nő. A rivális gyomnövények, invazív fajok gyorsan lehagyják a kívánatos kultúrát, elnyomják azt. Ennek megakadályozása céljából időszakonként a konkurens fajokat vissza kell vágni, erre megfelelő eszköz a tisztítófűrész.
A válasz, határozottan igen. A nagy értéket képviselő növénykultúrák, disznós kertek, vadasparkok védelme szükségessé teszi a kettős védelem kialakítását.

Tegye fel nekünk kérdéseit!

Kérdezzen nyugodtan bármilyen tereprendezéssel, kerítésépítéssel, erdészeti munkálatokkal telefonon, vagy vegye fel a kapcsolatot ezen kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.